Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/20.500.13091/5584
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorKoç, İlhanen_US
dc.contributor.authorDuru, Mehmet Oğuzen_US
dc.contributor.authorDinçer, Sevde Gülizaren_US
dc.date.accessioned2024-05-27T10:32:12Z-
dc.date.available2024-05-27T10:32:12Z-
dc.date.issued2021en_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.13091/5584-
dc.language.isotren_US
dc.publisherGüven Plus Grup A.Ş. Yayınlarıen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/closedAccessen_US
dc.subjectCLT Ahşapen_US
dc.subjectYapı Malzemesien_US
dc.subjectSera Gazı Etkisien_US
dc.titleMasif Bir Kereste Ürünü Olan CLT Ahşap Yapı Malzemenin Sera Gazı Etkisinin İncelenmesien_US
dc.typeConference Objecten_US
dc.relation.conference7. Uluslararası Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Kongresi 2021en_US
dc.relation.publication7. Uluslararası Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Kongresien_US
dc.contributor.affiliationFakülteler, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Mimarlık Bölümüen_US
dc.contributor.affiliationFakülteler, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Mimarlık Bölümüen_US
dc.relation.isbn978-625-7367-12-7en_US
dc.departmentFakülteler, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Mimarlık Bölümüen_US
dc.authorid0000-0002-4864-6906en_US
dc.authorid0000-0002-0583-0439en_US
dc.institutionauthorKoç, İlhanen_US
dc.institutionauthorDuru, Mehmet Oğuzen_US
dc.relation.publicationcategoryKonferans Öğesi - Ulusal - Kurum Öğretim Elemanıen_US
item.cerifentitytypePublications-
item.openairetypeConference Object-
item.languageiso639-1tr-
item.fulltextNo Fulltext-
item.grantfulltextnone-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
crisitem.author.dept04.01. Department of Architecture-
crisitem.author.dept04.01. Department of Architecture-
Appears in Collections:Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Koleksiyonu
Show simple item record



CORE Recommender

Page view(s)

38
checked on Jul 15, 2024

Google ScholarTM

Check





Items in GCRIS Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.