Browsing by Author Telli, Arife Ezgi

Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Beyaz peynir, çiğ süt, kıyma ve İnegöl köftede Staphylococcus aureus kaynaklı intoksikasyon riskini değerlendirmede kültür ve immunolojik yöntemlerin karşılaştırılmasıTelli, Nihat ; Yörük, Gamze Nuray; Telli, Arife Ezgi; Cebirbay, Muhammed Ali; Sayar, Ahmet Güner
2021Comparison of commercial and traditional kefir microbiota using metagenomic analysisBiçer, Yusuf; Telli, Arife Ezgi; Sönmez, Gonca; Turkal, Gamze; Telli, Nihat ; Uçar, Gürkan
2022Dondurulmuş Deniz Ürünlerinde Vibrio spp.’nin İlmiğe Dayalı İzotermal Amplifikasyon (Loop Mediated Isothermal Amplification, LAMP) Yöntemiyle BelirlenmesiTelli, Arife Ezgi; Telli, Nihat ; Doğruer, Yusuf; Biçer, Yusuf
2020Effect of the tumbling process and kappa-carrageenan usage on the quality characteristics of meat loafTelli, Nihat ; Telli, Arife Ezgi; Biçer, Yusuf; Cebirbay, Muhammet Ali; Tekinşen, Kemal Kaan; Köseoğlu, İsmail Erim; Güner, Ahmet
2022Occurrence and antibiotic susceptibility of Vibrio spp., Aeromonas spp. and Listeria spp. in seafoodsKahraman, Hatice Ahu; Biçer, Yusuf; Doğruer, Yusuf; Telli, Arife Ezgi; Turkal, Gamze
2022Pathogenic Escherichia coli and Salmonella spp. in Chicken Carcass Rinses: Isolation and Genotyping by ERIC-PCRTelli, Arife Ezgi; Biçer, Yusuf; Telli, Nihat ; Güngör, Candan; Türkal, Gamze; Ertaş Onmaz, Nurhan
2018Presence and antibiotic resistance of Salmonella spp. isolated from chicken meat and giblets consumed in Konya, TurkeyTelli, Arife Ezgi; Biçer, Yusuf Özgür; Kahraman, Hatice Ahu; Telli, Nihat ; Doğruer, Yusuf